Gyermekfelügyelet

Eőriné Zsuzsa      (aktualizálva: 2016-12-27)
Mobiltel.: 0676/5278545
E-Mail
49 éves, felsőfoku képesítéssel rendelkező óvónő vagyok. Három ma már felnőtt gyermekem van. Keresek egy kedves magyar vagy félig magyar családot, akinek szüksége van egy pótnagyira. Akár napi 8órás munkát is szívesen vállalnék egészen pici/pár hónapos/ gyermek vagy gyermekek mellett.
Hidasiné Anita      (aktualizálva: 2016-11-30)
Mobiltel.: 0650/6528849
E-Mail
Kedves Bécsben élő szülök, anyukák, apukák!
Úgy vettem észre, hogy nyárra mindig megszaporodnak a bébiszitter-kereső hirdetések, gondolom hazautaznak a gyermekcsőszök:) Nálam a fordítottja a helyzet, nekem a kis védenceim nincsenek itt a nyáron, így több szabadidÅ‘vel rendelkezem.
A nevem Hidasiné Bozsó Anita. 37 éves vagyok. Két gyermekem van. Magyar drámapedagógia szakra jártam az egri főiskolára. Már otthon is bébiszitterkedtem, 2 éve már itt teszem ezt. Eddig 8 hónapostól-8 éves gyermekekre vigyáztam. Foglalkoztam csoportosan is gyermekekkel, színház, drámaóra, tábor keretében( itt nagyobbakkal is, egészen 18 éves korig). Szeretném magam kiajánlani felétek. Akár kisebb, akár nagyobb gyerköcrŐl legyen szó, szívesen vigyázok rájuk, játszom velük. Több mondóka, versike, dal van a repertoáromban, szívesen kézműveskedem. Korábban volt igény csoportos gyermekfelügyeletre, ez is megoldható (5-6 fÅ‘ig) megbeszélés alapján, kedvezÅ‘bb díjazással. Ha nagyobb gyermekekrÅ‘l van szó ( 6-7év felett), szívesen állítok össze kisebb csoport esetén akár dráma, illetve kézműves foglalkozást is, hogy élménydús legyen az együttlét. Referenciával is szolgálhatok. Ha szükségetek van rám, csak írjatok. Szép napot: Anita