Tarot

Cserényi Orsolya      (aktualizálva: 2016-12-04)
Mobiltel.: 0650/2019787
E-Mail
Egy félreértés megelözése érdekében:
NEM jóslás A TAROT!
Mindeki szabad akarattal rendelkezik és a világ alapenergiáiból fakadó rendkivüli egyedi lény, aki tiszta lélekkel születik meg. Lehet istennek is nevezni az alapenergiákat. Fizikusok és hívök közt sokszor csak a megfogalmazásban lehet különbséget találni.
A Tarot elsö sorban önismeretre biztat minket. Ezen kívül segítségével përkapcsolatokat, baráti viszonyokat, családi titkokat, anyagi és munkaviszonyi témaköröket lehet analizálni. Nem csak a jelen helyzet válik átláthatóvá, hanem egy dinamikus módszernek köszönhetöen a fejlödési lehetöségekkel is megismerkedhetünk. Sokszor események összefüggése tárul fel szemünk elött, amit elsö (és tàbbszörös) pillantásra hiába keresgéltük volna.
Magamról dióhéjban: 1978-ban születtem, 1986 óta élek Ausztriában, 1992-ben léptem be a tarot kártyák világába. Bécsi jogi egyetemen végeztem és ügyvédi szakvizsgával rendelkezek. Ennek ellenére eldöntöttem, hogy a jogi világ egy ideig megfelelt, de másképp szeretnék embereken segíteni. Fiam születése után elvágeztem egy többéves asztrólogia tanfolyamot. Kabbalával és számmisztikával is foglalkozok. Ezen kívül folyamatosan veszek részt továbbképzéseken.
Szolgáltatásom: Skypon tarot kártya vetést végzek, mely a témától függöen álltalában kb. 1-1,5 órát vesz igénybe és kívánság szerint bármilyen témá(k)ra vonatkozhat. Idöpont megállapodás szerint. Ezen kívül szeretném szolgáltatásaimat mint asztrológus figyelembe ajánlani (lásd külön hirdetés).